Postnatale consultaties

 

 

Kort ziekenhuisverblijf

Wanneer u meteen na de bevalling of na enkele dagen al naar huis wenst te gaan, dan komen wij dagelijks bij u thuis langs (ook tijdens het weekend).

Alle controles die in het ziekenhuis gebeuren, doen wij dan dagelijks bij u thuis.

Uw baby wordt gewogen, we beoordelen of uw baby niet te geel ziet, het naveltje wordt nagekeken, we doen de hielprik, we kijken of hij/zij goed drinkt...

Bij de mama wordt de bloeddruk gemeten, de hoogte en hardheid van de baarmoeder gecontroleerd, bloedverlies nagegaan, scheurtje of knip opgevolgd, we begeleiden je natuurlijk bij de voeding van je baby en geven tal van tips mee.

Het volstaat om vanuit het ziekenhuis een dag of enkele dagen op voorhand contact op te nemen met ons. Er hoeft niet vooraf tijdens de zwangerschap een afspraak gemaakt te worden hiervoor.

Normaal ziekenhuisverblijf 

Ook na een normaal ziekenhuisverblijf komen heel wat mensen thuis met vragen. Ook hierbij kunnen wij u begeleiden. 

 

We komen dan langs voor het beantwoorden van al uw vragen, het gewicht van de baby op te volgen, de begeleiding bij de voeding, wanneer u zich depressief voelt enz.

Borstvoedingsbegeleiding

Bij vele mama's verloopt het geven van borstvoeding zonder problemen en is het een hele fijne ervaring, maar het kan ook anders gaan. In dat geval is het heel belangrijk dat je er niet blijft mee zitten. Wij volgen nauw de borstvoeding op en geven je heel veel raad en tips hierbij zodat je er niet alleen voor staat en zodat alles zo snel mogelijk zonder problemen verloopt. Soms is het maar een kleine tip die je nodig hebt om je borstvoeding heel aangenaam te maken.

Voor meer info: bel of mail naar:

 

Ilse Dejaeger

 

Gsm: 0474/91.28.60

info@cocoon-vroedvrouwen.be

 

Wachtgsm: 0483/09.46.36

www.cocoon-vroedvrouwen.be © 2011

Wij zijn juridisch onafhankelijk van elkaar